| Pages: 1 2 |
admin
Super Administrator

Registered: 16-12-2002
Member Is Offline
Mood: lawfully evil
|
posted on 17-1-2007 at 22:13 |
|
|
Članak: Ronjenje a'la HRS
U želji da isključimo mogućnost da određeni pojedinci ili interesne strane imaju zadnju riječ, pozivam sve osobe koje mogu doprinijeti novim ili
ispravljenim informacijama da daju svoje mišljenje.
Ovdje ćemo objaviti i korespodenciju neregistriranih članova (koji se ne žele uključiti u forum), a poslali su komentar putem emaila.
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Registered: 8-8-2003
Member Is Offline
Mood: svakom loncu poklopac
|
posted on 18-1-2007 at 10:27 |
|
|
kakav komentar?
I promise that my timeliness will be surpassed only by my passion for quality, Wally - www.dilbert.com
|
|
|
dinko
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 18-1-2007 at 11:45 |
|
|
Što ja znam. Bilo kakav komentar.
Vjerujem da smo (forumaši) puno puta opleli po ovoj temi pa nam i "nije toliko zanimljiva". 
Inače, informacija je bilo i puno više, čisti hororac. A ono što sam napisao je ono što je trebalo napisati.
I još nešto, namjerno nisam dao mogućnost ocjene članka kako bismo se koncentrirali na tu temu ovdje u "njenoj ukupnoj punini".
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Member Is Offline
|
posted on 18-1-2007 at 14:38 |
|
|
jel neko to sazeo u primjedbe i poslao na hitrorez?
I promise that my timeliness will be surpassed only by my passion for quality, Wally - www.dilbert.com
|
|
|
dinko
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 18-1-2007 at 21:51 |
|
|
Evo, dobio sam na info email dva komentara.
Prvi kaže da je dobar članak ali da ga dotična osoba iz političkih razloga ne želi komentirati.
[moj komentar1]
Pa politika nas je i dovela do ove situacije.
[/moj komentar1]
Druga osoba "proširila je postojeću priču" - sasipajući drvlje i kamenje po osobama iz HRS-a.
[moj komentar2]
I ja bih još štogod sasipao, ali u DivingAdriaticu moram biti prvo profesionalan, onda tek emotivan.
[/moj komentar2]
|
|
|
dinko
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 19-1-2007 at 13:17 |
|
|
Dakle, najnovije vijesti (koje dobivamo i telefonom) su sljedeće.
Članak je pokrenuo veliku lavinu.
Prvo su poletila pitanja otkud takve informacije o HRS-u vani.
Onda se, u pozadini zakuhalo toliko da prve naznake govore kako bismo mogli gledati vrlo promijenjeni sastav HRS-a nakon izbora.
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Member Is Offline
|
posted on 19-1-2007 at 15:39 |
|
|
eh da, nije bed kaj se to desava nego kaj i drugi znaju.... tipicno hrvatski... glave bi trebale letit za takav mentalitet al i to ce bojim se bit
tipicno hrvatski pometeno pod tepih
|
|
|
admin
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 10:57 |
|
|
Poštovani,
dobili smo brojne komentare vezane uz članak no osobe su željele ostati anonimne.
Stoga smo odlučili ovaj podforum (DivingAdriatic - online...) ostaviti otvorenim za anonimno postanje tako da svatko može staviti odgovor, komentar,
mišljenje te informaciju na ovu temu bez otkrivanja identiteta.
Međutim, pravila ponašanja vrijede za sve anonimne postove stoga upozoravam da ćemo se striktno držati sljedećih Pravila ponašanja
Srdačno,
UPRAVA
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Registered: N/A
Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 10:58 |
|
|
Proba.
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 10:59 |
|
|
proba 1
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 19:22 |
|
|
Dva grobara hrvatskog ronilaštva manje
Vedran Šušković je novi tajnik HRS-a.
Lukas je to vrlo teško primio i podnio je ostavku na mjesto predsjednika.
Odmah za njim je ostavku podnio i Puhijera.
Lorenzin je novi predsjednik HRS-a.
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 19:44 |
|
|
ok, ovo je vjerojatno dobra vjest... ima li negdje dokument koji opisuje sto su oni to ponudili umjesto ovih dosadasnjih il je to bilo glasanje
"protiv postojecih" umjesto "za nove"?
ili cemo morat cekat nove kradje i obmane pa da saznamo na cemu smo?
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 20-1-2007 at 21:41 |
|
|
sad mogu kometirati
jeli mozda predsjednik HRS-a bio u sukobu interesa, mozda bi inspektorat imao nesto za reci
ovako
zanimljivost prva Aqualung:
Teme
1. reb - NL zastupnik za reb koji je totalno nepoznat - i ne valja
2. tec ronjenja - red tech - ali svaki put
3. Dir - opet Red tech
Mislim da je tu malo doslo do reklamiranja i to vrlo dobrog i jako jeftinog (ako nisu naplatili autorstvo)
Zanimljivost Druga HRS naljepnice za nitrox su IANTD dizajn - ne znam zasto ( mozda je prezident IANTD Instructor)
Bit ce jos
|
|
|
Banto
Posting Master

Member Is Offline
Mood: Nikad bolje
|
posted on 20-1-2007 at 23:58 |
|
|
Evo i da se je nadovezem na ovo jer i mene iritira IANTD.
Prije par godina uzalud sam pokusavao doci do Lukasa i na sve moje mailove se jednostavno oglusio, a tema je bila Trimix tecaj. Sad se reklamira na
veliko i da apsurd bude veci u Aqualungu trose jednu stranicu u kojoj objasnjavaju vazece instruktore IANTD i to za 2006. godinu, a broj je
sijecanj/veljaca 2007.
Zasto ronim???
Padajuci u ponor dubina padam u dobro poznato stanje potpunog blazenstva, stapanja s morem i svega u njemu. Osjecam da tu pripadam. Da sam dio mora,
dio jednog drugog i drugacijeg svijeta. Svijeta koji te prihvaca bez obzira na sve.
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 21-1-2007 at 09:18 |
|
|
Jedna stranica? U predgovoru Aqualunga pocinje reklama, vise nitroxa, vise tehnickih tecajeva, rebridera . . . dodjite kod nas na tecaj, onda IANTD
novosti na 15 stranici, toliko ljigava reklama za Savu i IANTD i naravno vrhunske instruktore - bivsi predsednik (nadam se), Plancic i Bezak.
Zatim 43 stranica IANTD instruktori, jedino su oni ovlasteni za drzanje tecajeva, pitam se gdje je Bezak koji u biti i drzi tecajeve, skrti su platiti
jednu licencu.
I naravno redtech reklama za VR3, vjerovatno je prebija pisuci predgovore
Sto se tice njihovih tecajeva za rebridere mislim da bi to mogao odraditi svatko od nas, prijavite se na natjecaj HRS da vam daju novce da kupite 2
najlosija rebridera na trzistu da bi promovirali ronjenje rebriderima.
HRS vam da novce, kupite rebridere i naplacujete teceve, ali njihova glupost je beskrajna pa nisu znali kupit postene rebridere pa im stoje u
garazi.
Ja sam se pokusao natjecati da mi kupe taksi da taksiram po gradu, al su me odbili
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 21-1-2007 at 10:17 |
|
|
Provjereno, istina je za tajnika, ljudi jel vam zao?
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Member Is Offline
|
posted on 21-1-2007 at 10:33 |
|
|
zao cega? prvo moramo vidjet bilokakvu promjenu....
|
|
|
dinko
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 21-1-2007 at 10:54 |
|
|
Meni je drago iz više razloga.
Prije svega, drago mi je da su anonimci "pristojni i argumentirani".
Mogli bi malo manje o Aqualungu, a više o HRS-u, ali dobro, ajde, ionako je sve vezano... 
I zatim, nazad na temu.
Novi tajnik izabran je u 6 krugu glasovanja s omjerom glasova 4:2.
Inače, Lukas je bio u igri do samog kraja te ga je vjerojatno zato rezultat jako razljutio (kako piše negdje gore).
Zatim, ADC je primio brojne pohvale (i dvije zahvale) ljudi koji su iznenađeni koliko je puno članak utjecao na sve što se događalo u HRS u zadnjih
dva dana.
Još jednom napominjem kako informacije koje sam dobio su bile i puno gore (naravno, javna su tajna, ali kao urednik određujem granicu dobrog ukusa),
kako smo se potrudili biti što objektivniji, te kako timing tih informacija nije nimalo slučajan.
Nadajmo se da ova promjena nije u stilu "sjaši Kurta da uzjaši Murta".
Ukoliko stvari u HRS-u krenu "na bolje" nitko sretniji od nas ronilaca rekreativaca kojima će ADC i dalje vjerno služiti.
|
|
|
emir
Posting Master

Registered: 13-10-2004
Member Is Offline
Mood: ready 4 diving
|
posted on 21-1-2007 at 10:54 |
|
|
| Quote: | Originally posted by Anonymous
Sto se tice njihovih tecajeva za rebridere mislim da bi to mogao odraditi svatko od nas, prijavite se na natjecaj HRS da vam daju novce da kupite 2
najlosija rebridera na trzistu da bi promovirali ronjenje rebriderima.
HRS vam da novce, kupite rebridere i naplacujete teceve, ali njihova glupost je beskrajna pa nisu znali kupit postene rebridere pa im stoje u
garazi. |
Ovo sam naveo u nekoj davnoj temi kao vrhunski domet HRS-a u
financiranju projekata.
|
|
|
Banto
Posting Master

Member Is Offline
Mood: Nikad bolje
|
posted on 21-1-2007 at 12:47 |
|
|
| Quote: | Originally posted by dinko
I zatim, nazad na temu.
Novi tajnik izabran je u 6 krugu glasovanja s omjerom glasova 4:2.
Inače, Lukas je bio u igri do samog kraja te ga je vjerojatno zato rezultat jako razljutio (kako piše negdje gore).
|
Koliko sam jucer cuo ide sad i tuzba na izbor jer su neki dobili odbijenice bez obrazlozenja.
Zasto ronim???
Padajuci u ponor dubina padam u dobro poznato stanje potpunog blazenstva, stapanja s morem i svega u njemu. Osjecam da tu pripadam. Da sam dio mora,
dio jednog drugog i drugacijeg svijeta. Svijeta koji te prihvaca bez obzira na sve.
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 21-1-2007 at 15:23 |
|
|
Konačno otišao zaštitnik sumljivaca,
NL štito je Zorana Petkovića koji je i otuđio 100.000 KN i pomogo mu da se održi i varti dug , a i najzaslužniji i je i za povratak Kamila
Čuljka člana upravnog odobora
koji je sam podnio ostavku zbog lažnih putnih naloga .Pazi ovo ! Ta dvojica su još u upravi HRS-a ?? Jedan će manipulirati Šuškovićem, a drugi već
lobira za predsjednika Hrs-a.Jedina je nada Lucio Lorencin koij će ih sad zasigurno počistiti ukolio i njega nisu kupili ugovorma za izradu
didaktičkih materijala.
Pozdrav
Neven Lukas
|
|
|
Damac
Advanced Member

Registered: 22-6-2003
Member Is Offline
|
posted on 22-1-2007 at 01:01 |
|
|
Bilo je to u jednoj zemlji seljaka
na brdovitom Balkanu...........
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 22-1-2007 at 14:38 |
|
|
Za koji mjesec moći ćemo vidjet tko je od svih navedenih naručio vazelin a tko maše kondomima...
;-))
|
|
|
frf
Super Member

Registered: 30-1-2003
Member Is Offline
Mood: Babaroga
|
posted on 22-1-2007 at 18:27 |
|
|
Nek si i žnirance nabave ak se neko zaglavi u prknu da ga mogu išččupat...
|
|
|
MachoDiver
Super Member

Registered: 14-6-2003
Member Is Offline
Mood: the right kind of wrong
|
posted on 23-1-2007 at 20:50 |
|
|
Ne znam kako vas, ali mene HRS neodoljivo podsjeca na ZAMP. Steta sto je Bandic toliko zaposlen, bio bi idealan predsjednik, ima sve kvalifikacije.
|
|
|
emir
Posting Master

Member Is Offline
|
posted on 23-1-2007 at 22:17 |
|
|
| Quote: | Originally posted by MachoDiver
Ne znam kako vas, ali mene HRS neodoljivo podsjeca na ZAMP. |
I na onu njihovu biser-ideju oko poreza na sve memorijske medije da bi se njima nadoknadili gubici oko ilegalnog kopiranja.
|
|
|
hvulin
Ultimate Poster

Member Is Offline
|
posted on 23-1-2007 at 23:15 |
|
|
ak im to prodje ja se uclanjujem u ZAMP... mozda neko iskopira moja remek djela (obicni dokumenti) na medij i to bez moje dozvole pa cu trazit da i
meni placaju proviziju...
ne vidim po cemu je zeciceva pjesma veca umjetnost od mojeg dokumenta - dakle, uclanjenje i trazimo svoju lovu!!!
btw. to je ko da napravis drvenu lutku i prodas ju! vlasnik s njom moze kaj hoce, ukljucivo pokazivanje drugima! odjednom to proglasis umjetnickim
djelom, uclanis se u ZAMP i onda trazis da ti plate svaki put kad nekom pokazu lutku i eksplicitno im zabranis pokusaje kopiranja, slikanje iste,
crtanje bojicama iste (djeca su po tome poznati pirati) itd....
hm, malo sam zabrijo... ajte vi nazad sad na hrs...
|
|
|
Anonymous
Unregistered
Member Is Offline
|
posted on 11-2-2007 at 19:39 |
|
|
Vidim da se zahuktala tema oko vodstva HRS-a pa odlučih se i ja malo javiti.
Sadašnji v.d. predsjednika Lucio Lorencin je toliko korumpiran i pohlepan na novac
da su svi ostali u HRS-u male bebe za njega. Drugo, čovjek je totalno nekompetentan
za uopće biti u ronjenju a ne još i pisati materijale za ronjenje na dah i trenutno materijali
za R2 i R3 (pisali su ga Lucio Lorencin, Aldo Verbanac i Zeljko Kamerla).
Neželim da pomislite da sam na strani Lukasa ili bilo koga drugoga, samo iznosim činjenice
koje znam iz prve ruke.
Nažalost HRS i njegovo vodstvo je totalni grozota za ronjenje u Hrvatskoj, i mene kao
ronioca je zaista strah što će se događati u sljedećoj periodi vremena ....
|
|
|
emir
Posting Master

Member Is Offline
|
posted on 12-2-2007 at 08:53 |
|
|
| Quote: | Originally posted by Anonymous
Vidim da se zahuktala tema oko vodstva HRS-a pa odlučih se i ja malo javiti.
Sadašnji v.d. predsjednika Lucio Lorencin je toliko korumpiran i pohlepan na novac
da su svi ostali u HRS-u male bebe za njega. Drugo, čovjek je totalno nekompetentan
za uopće biti u ronjenju a ne još i pisati materijale za ronjenje na dah i trenutno materijali
za R2 i R3 (pisali su ga Lucio Lorencin, Aldo Verbanac i Zeljko Kamerla).
Neželim da pomislite da sam na strani Lukasa ili bilo koga drugoga, samo iznosim činjenice
koje znam iz prve ruke.
Nažalost HRS i njegovo vodstvo je totalni grozota za ronjenje u Hrvatskoj, i mene kao
ronioca je zaista strah što će se događati u sljedećoj periodi vremena .... |
Lijepo je to što imaš jasno mišljenje o ljudima i precizno opisuješ njihove karakterne osobine. Jedini problem je u tome što si anonimam, za razliku
od ostalih ljudi koji pišu u ovom forumu i koji su spremni imenom i prezimenom stati iza onoga što napišu. Možda je sve to što pišeš stvarno tako, ali
anonimnost je ono što bitno narušava vjerodostojnost posta.
|
|
|
admin
Super Administrator

Member Is Offline
|
posted on 12-2-2007 at 08:53 |
|
|
Upravo tako.
Ova bi tema mogla krenuti u krivom "osobnom" smjeru ukoliko se dalje dopusti anonimno postanje.
Stoga sam, i nakon nekoliko nepristranih naputaka dragih mi osoba, odlučio ovu temu ostaviti isključivo za normalno postanje.
Na kraju krajeva, treba "nagraditi" trud vrijednih članova foruma; a i dati svima "jednaku priliku".
Uz zahvale na dosadašnjim i budućim komentarima srdačno pozdravljam,
UPRAVA
|
|
|
| Pages: 1 2 |